Oversikt over medlemsmøter

Dato Klokkeslett Aktivitet Innhold
Tirsdag, 8/1 Klokka 19:00 Klubbkveld Info, kaffe og lotteri
Tirsdag 5/2 Klokka 19:00 Sildebord Servering av delikatesser fra havet
Fredag 15/3 Klokka 18:00 KOF årsmøte med valg Årsmøte med påfølgene vårfest klokka: 19:00
Tirsdag 2/4 Klokka 19:00 Klubbkveld Foredag Harald Andersen, kaffe og lotteri
Tirsdag 7/5 Klokka 19:00 Klubbkveld Foredag av statsarkivet, kaffe og lotteri
Onsdag 5/6 Klokka 18:00 Sommeravslutning Reker og lotteri

Medlemsmøter i foreningen

Medlemsmøter avholdes i Orlogsstua i Nodeviga i Kristiansand. Det sendes ut invitasjon til medlemsmøtene på Mail – alt. SMS alt- Brev.

Invitasjoner til medlemsmøter publiseres på nettsiden til Kristiansand Orlogsforening.

Vanlige møter klubbkvelder er det ikke påmelding. Arrangementer hvor det er servering er det påmelding til Sekretær Thor Eickstedt 917 07 986
tvi-e@online.no

Onsdagskaffe i Orlogsstua

Det arrangeres onsdagskafe i orlogsstua på fra kl. 11.00 til 13.00. Da er det en hyggelig prat om alt som rører seg i samfunnet, og nyheter fra den sjørelaterte virksomhet som foregår. Hver onsdag er det et medlem som har ansvar som «Byssevakt» og som lager kaffe og steker vafler. Dette er et populært tiltak for medlemmer.